• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

AMAZON FORECAST EXAM QUESTIONS

Exam (elaborations)

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

AMAZON FORECAST EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -12 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: Does Amazon Forecast train a single model? Or Multiple Models?

Answer:

You can choose!You can either choose AutoML(which will train all the models and pick the best performer), or you can choose a model manually!

Models include:

ARIMA

CNN-QR

DeepAR+ ETS NPTS Prophet Question 2: If you need to use international holiday calendars when making forecasts, where could you get that data?

Answer:

AWS provides it!If you're using Amazon Forecast to produce forecasts and you need a calendar of international holidays, Amazon will provide that for you!

Question 3: Can users customize Amazon Forecast models based on custom hyperparameters?

Answer:

Yes!If needed customers can ly choose custom hyperparameters to optimize for Amazon Forecast Question 4: Can Amazon Forecast work when provided only one dimensional historical time series data?

Answer:

Yes! It will work when provided only time series data.However, the best way to use Amazon Forecast is to provide a large host of data such as multidimensional time series data, categorical data, and metadata about different samples. All of this allows Amazon Forecast to perform much better!

Question 5: What is time series data?

Answer:

A set of data points that are ordered by some unit of time.For example, monthly stock prices, weekly product sales, daily inventory levels, or hourly website visits Question 6: Once you send data to Amazon Forecast, who at Amazon has access to that data?

Answer:

Only authorized employees.Question 7: Once Amazon Forecast is trained using your data, how do you produce forecasts to use in dev or in production?

Answer:

With a simple API call or click in the AWS console!

Question 8: What is Amazon Forecast?

Answer:

It's a fully managed, off the shelf big data forecasting service from AWS.It allows you to do demand forecasting, price forecasting, utilization forecasting, etc. You can use both time series and categorical variables in order to allow Amazon Forecast to make better predictions

Question 9: What's the easiest way to use Amazon Forecast?

Answer:

You can upload data to Amazon Forecast via either API call or via the AWS console.After that, you just specify a few parameters and make API calls to allow Amazon Forecast to produce the forecasts you need

Question 10: Does the customer still own the data that gets into Amazon Forecast?

Answer:

Yes!You always retain ownership of your content, and Amazon will only use your content with the customer's consent.

Question 11: What are some common use cases for Amazon Forecast?

Answer:

Amazon Forecast can be used to forecast any time series data, such as retail demand , manufacturing demand , travel demand , revenue , IT capacity , logistics , and web traffic .

Question 12: What is time series forecasting?

Answer:

Time series forecasting is a method that predicts future time series data based on historical data

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Exam (elaborations)
Description:

AMAZON FORECAST EXAM QUESTIONS

UNLOCK ACCESS $35.00