• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

ARKANSAS CNA EXAM QUESTIONS AND AND STUDY QUIDE UPDATE

EXAMS AND CERTIFICATIONS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

Question 1: A resident has a contracture of the right arm. When putting on the resident's button front shirt, the nurse aide should
Correct Answer: Put the sleeve on the right arm first, then the left arm.

Question 2: A resident who used to go to the bathroom by herself now asks for assistance to walk to the bathroom. What is the appropriate response by the nurse aide?
Correct Answer: Assist the resident and report the change to the charge nurse.

Question 3: A resident who must stay in bed is at risk for developing
Correct Answer: Footdrop.

Question 4: A resident must stay in bed for long periods of time. Which of the following actions will best prevent the resident from developing pressure ulcers?
Correct Answer: Turn and position the resident according to schedule.

Question 5: When a resident is dark skinned, the first sign of skin breakdown, instead of appearing pale or red, may appear...
Correct Answer: Purple.

Question 6: Why should residents who are unable to change their own positions, have their positions changed by staff at least every two hours?
Correct Answer: Promote circulation at pressure points.

Question 7: When bathing a resident, the nurse aide observes that the resident's great toe is red and swollen. Which of the following is the appropriate action by the nurse aide?
Correct Answer: Report the observation to the charge nurse.

Question 8: The resident is on a toileting schedule for bladder retraining. Which of the following is the best response by the nurse aide when it is time to toilet the resident?
Correct Answer: "Can I help you to the bathroom now?"

Question 9: A resident with dementia tries to get out of bed without help during the night. The care plan states that the resident needs assistance to get out of bed. What should the nurse aide do
Correct Answer: Try to find out if there is something the resident needs.

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: EXAMS AND CERTIFICATIONS
Description:

ARKANSAS CNA EXAM QUESTIONS AND AND STUDY QUIDE UPDATE

UNLOCK ACCESS $35.00