• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

ASVAB: WORD KNOWLEDGE ROOT WORDS EXAM

Exam (elaborations)

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

ASVAB: WORD KNOWLEDGE (ROOT WORDS) EXAM

QUESTIONS

Qs and Ans - Expert- Explanation - ing score -81 Questions and Answers

-Format: Multiple-choice / Flashcard

Question 1: fin

Answer:

end

Question 2: temp

Answer:

time

Question 3: ject

Answer:

throw

Question 4: anim

Answer:

spirit, life

Question 5: ment

Answer:

mind

Question 6: vict

Answer:

conquer

Question 7: cid(e)

Answer:

kill

Question 8: clud(e)

Answer:

close

Question 9: voc, voke

Answer:

call

Question 10: do(n)

Answer:

give

Question 11: bene

Answer:

well

Question 12: sect

Answer:

cut

Question 13: flu(x)

Answer:

flow

Question 14: met(er)

Answer:

measure

Question 15: tract

Answer:

draw

Question 16: cor

Answer:

heart

Question 17: mit

Answer:

send

Question 18: flect

Answer:

bend

Question 19: nom(y)

Answer:

science of

Question 20: pend

Answer:

hang

Question 21: struct

Answer:

build

Question 22: path

Answer:

suffer, feel

Question 23: phon

Answer:

sound

Question 24: mono

Answer:

one

Question 25: ortho

Answer:

right

Question 26: lith

Answer:

stone

Question 27: mort

Answer:

death

Question 28: fer

Answer:

carry

Question 29: ped

Answer:

foot

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Exam (elaborations)
Description:

ASVAB: WORD KNOWLEDGE ROOT WORDS EXAM

UNLOCK ACCESS $35.00