• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

CNA LYING POSITIONS FOR RESIDENTS EXAM QUESTIONS

EXAMS AND CERTIFICATIONS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

CNA LYING POSITIONS FOR RESIDENTS EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -10 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: High Fowler's Position

Answer:

A semi-sitting position; the head of the bed is raised 60 to 90 degrees. Pillow under the head and behind knees

Question 2: prone position

Answer:

lying face down. Pillow under head and under feet

Question 3: Semi-Fowler's Position

Answer:

the head of the bed is raised 30 degrees. Pillow under the head and behind knees

Question 4: lateral position

Answer:

the person lies on one side or the other; side-lying position. Pillow under head, under top arm and under top leg, under the bottom foot

Question 5: Sims position

Answer:

lying on left side with right knee drawn up and with left arm drawn behind, parallel to the back. Pillow under head, under right arm, under right leg, and under left foot.

Question 6: Fowler's position

Answer:

a semi-sitting position; the head of the bed is raised between 45 and 60 degrees. Pillow under the head and behind knees

Question 7: supine position

Answer:

lying on back, facing upward. Pillow under head and behind calves (feet do not touch bed) roll up a towel and place them between the was it and hand

Question 8: Reverse Trendelenburg's position

Answer:

The head of the bed is raised and the foot of the bed is lowered

Question 9: orthopneic position

Answer:

sitting up and leaning over a table to breathe

Question 10: Trendelendburg position

Answer:

patient lying with head lower than feet

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: EXAMS AND CERTIFICATIONS
Description:

CNA LYING POSITIONS FOR RESIDENTS EXAM QUESTIONS

UNLOCK ACCESS $35.00