• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE AND STUDY GAMES ABOUT ANTDOTO DEL DRAGN

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE AND STUDY GAMES ABOUT ANTÍDOTO DEL DRAGÓN

EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -51 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: princess

Answer:

princesa

Question 2: to see

Answer:

ver (in preterite: yo vi, tú viste, él/ ella/ Usted vio, nosotros/ nosotras vimos, vosotros/ vosotras visteis, ellos/ ellas/ Ustedes vieron

Question 3: volcano

Answer:

volcán

Question 4: depends

Answer:

depende

Question 5: ingredient

Answer:

ingrediente

Question 6: antidote

Answer:

antídoto

Question 7: jungle

Answer:

jungla

Question 8: he/she/it went

Answer:

fue

Question 9: peak

Answer:

cima

Question 10: I fear dying

Answer:

temo morir

Question 11: wizard

Answer:

mago

Question 12: I fear

Answer:

temo

Question 13: to get close to

Answer:

acercarse a (in preterite: yo me acerqué, tú te acercaste, él/ ella/ Usted se acercó, nosotros/ nosotras nos acercamos, vosotros/ vosotras os acercasteis, ellos/ ellas/ Ustedes se acercaron)

Question 14: I refuse to die

Answer:

me niego morir

Question 15: It's missing

Answer:

le falta

Question 16: killer, murderer

Answer:

asesino

Question 17: swamp

Answer:

pantano

Question 18: began

Answer:

comenzó

Question 19: to cure

Answer:

curar

Question 20: too much

Answer:

demasiado

Question 21: lived

Answer:

vivía

Question 22: cave

Answer:

cueva

Question 23: it was

Answer:

era

Question 24: he/she drank

Answer:

bebió

Question 25: dragon

Answer:

dragón

Question 26: glass/ cup

Answer:

vaso

Question 27: to say

Answer:

decir (in preterite: yo dije, tú dijiste, él/ ella/ Usted dijo, nosotros/ nosotras dijimos, vosotros/ vosotras dijisteis, ellos/ ellas/ Ustedes dijeron)

Question 28: castle

Answer:

castillo

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE AND STUDY GAMES ABOUT ANTDOTO DEL DRAGN

UNLOCK ACCESS $35.00