• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE AND STUDY GAMES ABOUT EPA CORE PRACTICE EX

EXAM REVIEW

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE AND STUDY GAMES ABOUT EPA CORE PRACTICE EX

EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -29 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation Question 1: The low side test pressure data plate value should be used by a technician to determine a safe pressure for

Answer:

Leak testing Question 2: How much can a person be fined per day per violation for knowingly releasing a regulated substance that violates the clean air act

Answer:

44,539

Question 3: An ozone molecule contains?

Answer:

Three oxygen atoms

Question 4: The molecule found in CFCs and HCFCs that depletes ozone is

Answer:

Chlorine

Question 5: Which of the following refrigerants is an HFO?

Answer:

R-1234ze

Question 6: A refrigerant cylinder designed to hold recovered refrigerant has a

Answer:

Grey body and yellow top

Question 7: Which of the following has the highest Ozone Depletion Potential

Answer:

CFCs

Question 8: Crop loss, eye disease, and skin cancer have been attributed to

Answer:

Depletion of Stratospheric ozone Question 9: To process refrigerant to a level equal to new(virgin) product specifications as determined by chemical analysis defines

Answer:

Reclaiming Question 10: Which international agreement (Treaty) regulated the production and use of CFCs,HCFCs, halons, methyl chloroform and carbon tetrachloride

Answer:

Montreal Protocol

Question 11: A single chlorine atom can destroy how many ozone molecules

Answer:

100,000

Question 12: Which of the following refrigerant has GWP closest to 1

Answer:

R-1233zd

Question 13: Before shipping any used refrigerant cylinders, check that the cylinder meets what standards

Answer:

Department of transportation

Question 14: HFCs

Answer:

Will not damage stratospheric ozone, but have a high GWP Question 15: Recover any remaining refrigerant and then render the cylinder useless, then recycle the metal is the proper disposal method for

Answer:

Disposable cylinders

Question 16: HCFCs contain

Answer:

Hydrogen,Chlorine,Fluorine,and Carbon Question 17: Reusable refrigerant containers under high pressure must be hydrostatically tested how often?

Answer:

  • years

Question 18: Which type of refrigerant contains no chlorine?

Answer:

HFCs

Question 19: Which type of refrigerant contains no chlorine

Answer:

HFCs

Question 20: The condenser

Answer:

Changes a high pressure vapor to a high pressure liquid

Question 21: Silicone,elastomers, for use in seals and gaskets, are not compatible with which refrigerants?

Answer:

HFOs Question 22: Reusable refrigerant containers under high pressure must be hydrostatically tested how often

Answer:

  • years

Question 23: Which ASHRAE classification means slightly flammable

Answer:

A2L

Question 24: Which of the following refrigerant has a GWP closest to 1

Answer:

R-134a

Question 25: The compressor

Answer:

Changes a low pressure vapor to a high pressure vapor Question 26: Clean refrigerant for reuse by separating the oil from the refrigerant and removing moisture from the refrigerant by passing it through one or more filter driers, is the definition of

Answer:

Recycle

Question 27: The chlorine in CFCs and HCFCs

Answer:

Will not dissolve in water

Question 28: Which is the Significant New Alternatives Policy (Snap) Program?

Answer:

EPAs program that identifies refrigerants with lower overall risks to human health and the environment.

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: EXAM REVIEW
Description:

FREE AND STUDY GAMES ABOUT EPA CORE PRACTICE EX

UNLOCK ACCESS $35.00