• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE BIOLOGY AND STUDY GAMES ABOUT NINE

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE BIOLOGY AND STUDY GAMES ABOUT NINE

ADBOMINAL REGIO EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -25 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: external body covering

Answer:

integumentary

Question 2: includes arteries and veins

Answer:

cardiovascular

Question 3: kidneys, ureter, urinary bladder, urethra

what organ system are they from

Answer:

urinary system

Question 4: bones,cartilages,ligaments

what organ system are they from

Answer:

skeletal

Question 5: skeletal muscles

what organ system are they from

Answer:

muscular system

Question 6: uses blood as a transport vehicle

Answer:

cardiovascular

Question 7: loads oxygen into the blood

Answer:

respiratory

Question 8: necessary for childbearing

Answer:

male and female reproductive system

Question 9: skin

what organ system are they from

Answer:

integumentary Question 10: generates body heat and provides for locomotion of the body as a whole

Answer:

muscular Question 11: protects and supports body organs; provides a framework for muscular action

Answer:

skeletal

Question 12: composed of "Ductless glands" that secrete hormones

Answer:

endocrine

Question 13: is affected by removal of the adrenal gland

Answer:

endocrine

Question 14: brain,sensory receptor, spinal cord,nerves

what organ system are they from

Answer:

nervous system

Question 15: lymph nodes, spleen,lymphatic vessels

What organ system are they from

Answer:

lymphatic Question 16: oral cavity,esophagus, stomach, small intestine, large intestine, rectum, anus what ortan system are they from

Answer:

digestive system

Question 17: houses cells involved in body immunity

Answer:

lymphatic

Question 18: uterus. ovaries, vagina

what organ system are they from

Answer:

reproductive

Question 19: is damaged when you fall and scrape your knee

Answer:

integumentary

Question 20: regulates water and acid-base balance of the blood

Answer:

urinary

Question 21: arteries, veins, heat

what organ system are they from

Answer:

cardiovascular

Question 22: rids the body of nitrogen-containing wastes

Answer:

urinary

Question 23: thyroid, thymus, pituitary

what organ system are they from

Answer:

endocrine

Question 24: breaks down ingested food into its absorbable units

Answer:

digestive

Question 25: trachea, bronchi, alveoli

what organ system are they from

Answer:

respitory

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE BIOLOGY AND STUDY GAMES ABOUT NINE

UNLOCK ACCESS $35.00