• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE COMPUTERS AND STUDY GAMES ABOUT COMPTIA

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE COMPUTERS AND STUDY GAMES ABOUT COMPTIA

EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -16 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: The maximum segment length of 10Base-5

Answer:

500 Meters

Question 2: Most Bus networks use what kind of cables

Answer:

Coax

Question 3: Number of pins on VGA port

Answer:

15

Question 4: Number of pins on IDE

Answer:

40

Question 5: 10Base-2 is also referred to as

Answer:

Thinnet

Question 6: Number of pins on a Parallel port

Answer:

25

Question 7: The maximum segment length of 100Base-FX at half duplex

Answer:

2000 Meters

Question 8: What is the process of bypassing the CPU called?

Answer:

DMA

Question 9: What kind of connector is used for fibre networks

Answer:

SC

Question 10: SCSI stands for

Answer:

Small Computer System Interface

Question 11: Which of the following connectors has only two pairs of wires

Answer:

RJ-11

Question 12: RJ-45 connectors are used with

Answer:

10BASE-T

Question 13: Ethernet is also known as

Answer:

IEEE 802.3

Question 14: Which type of motherboard uses the soft power switch?

Answer:

ATX

Question 15: Number of pins on a Serial port

Answer:

9

Question 16: What happens to files deleted from the Recycle Bin?

Answer:

Sectors of hard drive are blanked/erased.

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE COMPUTERS AND STUDY GAMES ABOUT COMPTIA

UNLOCK ACCESS $35.00