• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE ENGLISH VOCABULARY AND STUDY GAMES ABOUT

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE ENGLISH VOCABULARY AND STUDY GAMES ABOUT

MACBETH QUOTES EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -26 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: Two truths ...

Answer:

"Two truths are told as happy prologues to the swelling act of the imperial theme"-Macbeth

Question 2: Sleep no more ...

Answer:

"Sleep no more! Macbeth does murder sleep"-Macbeth

Question 3: If chance will ...

Answer:

"If chance will have me king, why, chance may crown me, without my stir"-Macbeth

Question 4: Why do you dress ...

Answer:

"Why do you dress me in borrowed robes"-Macbeth

Question 5: Till he unseamed ...

Answer:

"Till he unseamed him from the nave to th' chops, And fixed his head upon our battlements"-Captain

Question 6: I have no spur ...

Answer:

"I have no spur to prick the sides of y intent, but only vaulting ambition"-Macbeth

Question 7: Look like ...

Answer:

"Look like the innocent flower, but be the serpent under it"-Lady Macbeth

Question 8: And oftentimes, ...

Answer:

"And oftentimes, to win us to our harm, the instruments of darkness tell us truths"-Banquo

Question 9: A litlle ...

Answer:

"A little water clears us of this deed"-Lady Macbeth

Question 10: Yet do I fear ...

Answer:

"Yet do I fear thy nature, it is too full o' the milk of human kindness"-Lady Macbeth

Question 11: Stars, hide your ...

Answer:

"Stars, hide your fires! Let not light see my black and deep desires"-Macbeth

Question 12: False face ...

Answer:

"False face must hide what the false heart don't know"-Macbeth

Question 13: Come, you spirits ...

Answer:

"Come, you spirits that tend on mortal thoughts, unsex me here, and fill me from the crown to the toe top-full of direst cruelty"-Lady Macbeth

Question 14: noble ...

Answer:

"noble Macbeth"-Duncan

Question 15: Worthy ...

Answer:

"Worthy Macbeth"-Banquo

Question 16: Had he not ...

Answer:

"Had he not resembled my father as he slept, I had done't "-Lady Macbeth

Question 17: Wake Duncan ...

Answer:

"Wake Duncan with thy knocking! I would thou couldst!"-Macbeth

Question 18: Go get some ...

Answer:

"Go get some water, and wash this filthy witness from your hand"-Lady Macbeth

Question 19: Fair is foul ...

Answer:

"Fair is foul, and foul is fair"-All Witches

Question 20: The service ...

Answer:

"The service and the loyalty I owe, in doing it, pays itself"-Macbeth

Question 21: Hie thee hither ...

Answer:

"Hie thee hither, that i may pour my spirits in thine ear"-Lady Macbeth

Question 22: Had I but died ...

Answer:

"Had I but died an hour before this chance, I had lived a blessèd time"-Macbeth

Question 23: Is this a ...

Answer:

"Is this a dagger which I see before me, the handle toward my hand"-Macbeth

Question 24: I fear ...

Answer:

"I fear Thou played'st most foully for it"-Banquo

Question 25: Brave ...

Answer:

"Brave Macbeth"-Captain

Question 26: O gentle ...

Answer:

"O gentle lady"-Macduff

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE ENGLISH VOCABULARY AND STUDY GAMES ABOUT

UNLOCK ACCESS $35.00