• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE GRE AND STUDY GAMES ABOUT BIG GRE VOCAB

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE GRE AND STUDY GAMES ABOUT BIG GRE VOCAB

LIST EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -916 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: mesmerize

Answer:

To hypnotize; enchant.

Question 2: legerdemain

Answer:

Trickery or sleight of hand; chicanery, conjuring.

Question 3: unction

Answer:

A religious or ceremonial anointing; a smug, exagge use of language; smarminess.

Question 4: penury

Answer:

Severe poverty; oppressive lack of resources; destitution, impoverishment.

Question 5: accord

Answer:

Agreement or concurrence of opinion, will, or action.

Question 6: baneful

Answer:

Causing harm or ruin; pernicious; destructive.

Question 7: unfledged

Answer:

Immature or inexperienced.

Question 8: petrify

Answer:

To produce rigidness akin to stone; to immobilize with fright.

Question 9: onerous

Answer:

Burdensome; troublesome and oppressive; arduous, difficult, exacting, laborious, trying.

Question 10: accede

Answer:

To give in; to agree or assent to a proposal or a view.

Question 11: explicate

Answer:

To explain meticulously or in great detail; to elucidate; to analyze or interpret.

Question 12: castigate

Answer:

To punish or criticize harshly; admonish, rebuke, reprimand, reprove, upbraid.

Question 13: encomium

Answer:

Warm praise, especially a formal expression of such; tribute, salutation, eulogy, panegyric.

Question 14: upbraid

Answer:

To criticize severely; reprove, rebuke, chide, exprobrate, blame, censure, condemn, reproach.

Question 15: servile

Answer:

Of or pertaining to a slave; submissive or slavish.

Question 16: demoniac

Answer:

Of or pertaining to demons; demonic, fiendish; possessed by a demon.

Question 17: annotate

Answer:

To comment; to add critical or explanatory commentary or analysis.

Question 18: ignoble

Answer:

Having low moral standards; not noble in character; lowly; vulgar; common; undignified.

Question 19: lachrymose

Answer:

Pertaining to tears; tearful, weeping.

Question 20: suborn

Answer:

To induce someone to commit an unlawful or malicious act, or to commit perjury.

Question 21: eulogy

Answer:

An oration to honor a deceased person, usually at a funeral; the act of praising, speaking highly, commending; panegyric.

Question 22: thrall

Answer:

One who is enslaved or mind-controlled; the state of being under another's control; enthall.

Question 23: contagion

Answer:

The agent that causes a contagious disease, such as a bacterium or a virus.

Question 24: ruffian

Answer:

A scoundrel, rascal, or unprincipled, deceitful, brutal and unreliable person; rogue; scamp.

Question 25: abominate

Answer:

Detestable, detested, loathsome; to detest, hate, loathe, abhor.

Question 26: writ

Answer:

A written order.

Question 27: loquacious

Answer:

Talkative; effusive, garrulous, verbose.

Question 28: avow

Answer:

To declare openly, boldly, as something believed to be right; to own, acknowledge or confess frankly.

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE GRE AND STUDY GAMES ABOUT BIG GRE VOCAB

UNLOCK ACCESS $35.00