• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE ITALIAN AND STUDY GAMES ABOUT ITALIAN EXAM

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE ITALIAN AND STUDY GAMES ABOUT ITALIAN EXAM

QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -191 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: provare

Answer:

to try

Question 2: promettere

Answer:

to promise

Question 3: aiutare

Answer:

to help

Question 4: ballare

Answer:

to dance

Question 5: dimenticare

Answer:

to forget

Question 6: sapere

Answer:

to know

Question 7: girare

Answer:

to turn

Question 8: rallentare

Answer:

to slow down

Question 9: cenare

Answer:

to have dinner

Question 10: punire (isc)

Answer:

to punish

Question 11: convertire (not isc)

Answer:

to convert

Question 12: uscire

Answer:

to go out/exit

Question 13: trasferire (isc)

Answer:

to transfer

Question 14: gestire (isc)

Answer:

to manage

Question 15: trasmettere

Answer:

to broadcast

Question 16: capire (isc)

Answer:

to understand

Question 17: vincere

Answer:

to win

Question 18: chiudere

Answer:

to close

Question 19: ferire (isc)

Answer:

to wound

Question 20: scegliere

Answer:

to choose

Question 21: discutere

Answer:

to discuss

Question 22: ricevere

Answer:

to receive

Question 23: saltare

Answer:

to jump

Question 24: andare

Answer:

to go

Question 25: spendere

Answer:

to spend money

Question 26: riunire (isc)

Answer:

to meet

Question 27: avere torto

Answer:

to be wrong

Question 28: notare

Answer:

to notice

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE ITALIAN AND STUDY GAMES ABOUT ITALIAN EXAM

UNLOCK ACCESS $35.00