• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE MATH AND STUDY GAMES ABOUT GEOMETRY UNIT

Exam (elaborations)

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE MATH AND STUDY GAMES ABOUT GEOMETRY UNIT

1! EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -46 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: If two angles form a linear pair, then they are supplementary.

Answer:

Linear Pair Postualte Question 2: When your eyes see something differently or are tricked into believing something is true when really it is not.

Answer:

Optical Illusion

Question 3: A segment that bisects another segment into two congruent segments.

Answer:

Segment bisector

Question 4: Points contained outside an angle.

Answer:

Exterior points

Question 5: if a=b then a may be substituted in for b in any equation or expression

Answer:

Substitution Property

Question 6: m=180°

Answer:

Straight

Question 7: For any real #a, a=a

Answer:

Reflexive Property

Question 8: Two figures are this if they have the same shape and size.

Answer:

Congruent Question 9: If two angles are complementary to the same angle or to congruent angles, then the two angles are congruent.

Answer:

Congruent Complements Theorem Question 10: A figure has this if it can be divided into two parts, each of which is the mirror image of the other.

Answer:

Line Symmetry

Question 11: If a=b then a-c=b-c

Answer:

Subtraction Property

Question 12: If

Answer:

Transitive

Question 13: Any geometric object is congruent to itself. ex.

Answer:

Reflexive

Question 14: A ray that bisects an agle into two congruent angles.

Answer:

Angle bisector

Question 15: 0°

Answer:

Acute

Question 16: a(b+c)=ab+ac

Answer:

Distributive Property

Question 17: To cut an object into two congruent parts.

Answer:

Bisect Question 18: An infinite number of points extending infinitely on both directions.

Answer:

Line Question 19: Two or more coplanar lines traveling in the same direction and never intersect.

Answer:

Parallel lines

Question 20: if a=b then c=b+c

Answer:

Addition Property

Question 21: A part of a line having one endpoint.

Answer:

Ray

Question 22: Points on the same plane.

Answer:

Coplanar

Question 23: If a=b and b=c then a=c

Answer:

Transitive Property Question 24: Are two angles formed by two pairs of opposite rays having the same endpoint.

Answer:

Vertical Angles

Question 25: Point on the same line.

Answer:

Collinear

Question 26: a way to categorze items based on having the same characteristics.

Answer:

Attributes

Question 27: if a=b, then a/c=b/c c does not equal 0.

Answer:

Division Property

Question 28: if a=b, then ac=bc

Answer:

Multiplication Property

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Exam (elaborations)
Description:

FREE MATH AND STUDY GAMES ABOUT GEOMETRY UNIT

UNLOCK ACCESS $35.00