• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE MEDICAL AND STUDY GAMES ABOUT MCGRAW HILL

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE MEDICAL AND STUDY GAMES ABOUT MCGRAW HILL

CHAPTER EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -17 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: non-contributory

Answer:

not related to this problem

Question 2: remission

Answer:

to get better or improve. does NOT mean cured.

Question 3: ventral/antral/anterior

Answer:

front / stomach

Question 4: ipsilateral

Answer:

same side

Question 5: percussion

Answer:

to hit something and listen to the resulting sound or feel for resulting vibration

Question 6: idiopathic

Answer:

no known cause, it just happens

Question 7: etiology

Answer:

the cause

Question 8: caudal

Answer:

toward the bottom

Question 9: differential diagnosis

Answer:

a list of conditions the patient may have based on symptoms exhibited and results of the exam

Question 10: dorsal/ posterior

Answer:

the back

Question 11: palpation

Answer:

to feel

Question 12: occult

Answer:

hidden

Question 13: palliative

Answer:

treat the symptoms, but not get rid of the problem

Question 14: sequelae

Answer:

a problem resulting from disease or injury

Question 15: lesion

Answer:

diseased tissue

Question 16: prophylaxis

Answer:

preventive treatment

Question 17: hereditary

Answer:

it runs in the family

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE MEDICAL AND STUDY GAMES ABOUT MCGRAW HILL

UNLOCK ACCESS $35.00