• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE MILITARY AND STUDY GAMES ABOUT SOLDIER OF

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE MILITARY AND STUDY GAMES ABOUT SOLDIER OF

THE MONTH EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -47 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: What is the Warrior Ethos?

Answer:

I will always place the mission first I will never accept defeat I will never quit I will never leave a fallen comrade

Question 2: What are the 6 elements of the Sponsorship Program? (O)

Answer:

  • DA Form 5434.M
  • Welcome Letter
  • ACS relocation readiness services
  • Reception
  • Orientation
  • Inprocessing

Question 3: What Is the Regulation for Personal Appearance?

Answer:

AR 670-1

Question 4: Who is the most deco soldier? (P)

Answer:

LT. Audie Murphy- served in the 15th regiment

Question 5: What was the sole purpose of creating the Army?

Answer:

To get the 13 colonies to fight against the British to gain independence.

Question 6: How many Battle stars does 3rd ID have? (P)

Answer:

10 Battle Stars.

Question 7: When should you be assigned a sponsor?

Answer:

Prior to receiving your orders to your new unit.

Question 8: What regulation is AR/ DAPAM 670-1? (O)

Answer:

Wear and appearance of the Army's uniform and insignia.

Question 9: What year was the 3rd Combat Aviation Brigade established?

Answer:

On July 1st, 1957 at FT Benning, GA, Question 10: How many 3rd ID soldiers deployed to Kuwait during Operation Desert Storm?

Answer:

More than 6,000 soldiers were deployed.

Question 11: What are the Army Values?

Answer:

Loyalty: Bear true faith and allegiance to the U.S Constitution

Duty: Full fill your obligations

Respect: Treat people the way you want to be treated

Selfless Service: Put others needs above your own

Honor: Live up tp the Army values (Carrying out,act

Question 12: What regulation is Fm 7-22? (O)

Answer:

Army Physical Readiness Training.

Question 13: What does the stripes symbolize on the 3rd ID patch?

Answer:

The stripes represent the different operations 3rd ID has fought in up to the signing of the Armistice of November of 1918.

Question 14: What form is used to request a sponsor? (O)

Answer:

DA Form 5434 or DA Form 5434-E (electronically).

Question 15: What does the Blue background on the division's patch symbolize?

Answer:

The blue represent loyalty, steadiness and devotion to the principles of right and justice by the American Soldier.

Question 16: What happened on November 12th of 1917? (P)

Answer:

The 3rd Infantry Division was established at Camp green, North Carolina.

Question 17: What Is the AER Motto? (O)

Answer:

"Helping the Army take care of its own"

Question 18: What are the different types of Sponsorship programs?

Answer:

  • Advanced Arrival Sponsorship
  • Out-Sponsorship
  • Reactionary Sponsorship

Question 19: What regulation is AR 930-4? (O)

Answer:

Army Emergency Relief

Question 20: When/Where was 3rd ID established? (P)

Answer:

On November of 1917 during WW1 @ Camp Greene, North Carolina.

Question 21: How did the Division earn rights to Rocky the Bull Dog?

Answer:

Walt Disney and the Division Commander (MG Albert O. Connor) wrote letters back and forth. The commander mentioned that he ha been searching for a symbol to represent the dog face soldier.

Question 22: What is considered the "Marne Standard"

Answer:

OCP Uniform ACH IOTV IFAK (lower left side of IOTV) Front/Back plates Side Plates Canteen ( Lower right side of IOTV) CamelBak Gloves Eye Pro Ear Pro Assigned Weapon Knee/ Elbow Pads Coveralls Pro Mask

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE MILITARY AND STUDY GAMES ABOUT SOLDIER OF

UNLOCK ACCESS $35.00