• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

FREE PHYSICS AND STUDY GAMES ABOUT FORCE AND

QUESTIONS & ANSWERS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

FREE PHYSICS AND STUDY GAMES ABOUT FORCE AND

MOTION EXAM QUESTIONS

Qs and Ans Expert- Explanation

This Exam contains:

-Guarantee passing score -17 Questions and Answers -format set of multiple-choice -Expert- Explanation

Question 1: force

Answer:

A push or a pull

Question 2: Gravity

Answer:

The force of attraction between objects that is due to their masses. It can affect the position of an object or the direction of its motion.

Question 3: Unbalanced force

Answer:

When the net force on an object isn't zero. It produces a change in motion.

Question 4: Centripetal force

Answer:

acceleration that occurs in circular motion.

Question 5: reference point

Answer:

A fixed point on Earth that can be used to describe a distance or direction.

Question 6: Speed

Answer:

he rate at which an object moves; need distance and time to calculate

Question 7: Motion

Answer:

When an object changes position in relation to reference point over a period of time.

Question 8: Relative motion

Answer:

When you compare one objects motion to another objects motion

Question 9: Net force

Answer:

The force that results from combining all the forces exerted on an object

Question 10: Balanced force

Answer:

A net force of zero

Question 11: Work

Answer:

When a force causes an object to move in the direction of the force

Question 12: Velocity

Answer:

The speed of an object in a particular direction.

Question 13: Friction

Answer:

A force that oposes motion between two surfaces producing thermal energy

Question 14: Momentum

Answer:

An object in motion has a hard time slowing down once its in motion.

Question 15: Newton

Answer:

term or unit used to express force.

Question 16: Inertia

Answer:

The tendency of all objects to resist any change

Question 17: Decelerate

Answer:

a decrease in speed

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: QUESTIONS & ANSWERS
Description:

FREE PHYSICS AND STUDY GAMES ABOUT FORCE AND

UNLOCK ACCESS $35.00