• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

MATHEMATICAL KNOWLEDGE EXAM QUESTIONS

Exam (elaborations)

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

MATHEMATICAL KNOWLEDGE EXAM QUESTIONS

Qs and Ans - Expert- Explanation - ing score -15 Questions and Answers

-Format: Multiple-choice / Flashcard

Question 1: If -2(2x-11) = 3(x-9) then x =

Answer:

3

Question 2: what is 250.025 rounded to the nearest hundredth

Answer:

250.03

Question 3: factors of x^2 - 64 are

Answer:

(x-8) (x-8)

Question 4: Which of the values of z would NOT satisfy 3-z>_ 7?

Answer:

-10

Question 5: 1/2+1/3+1/4=

Answer:

3/9

Question 6: The factor of x2-8xy +15y2

Answer:

(x-5y)(x-3y)

Question 7: If x+7>3 then x could equal

Answer:

-2

Question 8: Which of the following expressions is equivalent to 5x-4-8x+10?

Answer:

-3x+6

Question 9: what is the prime factorization of 48?

Answer:

  • x 2 x 2 x 2 x 3

Question 10: Simplify 32/7

Answer:

  • 4/7

Question 11: -15-(16)-13=

Answer:

-12

Question 12: if x = 2 what is the value of 8x - x

Answer:

14

Question 13: Simplify 160/240

Answer:

2/3

Question 14: If x+6=16, then x could equal.

Answer:

10

Question 15: Simplify 3x(-x2-x-1)

Answer:

-3x3+3x2-3x

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Exam (elaborations)
Description:

MATHEMATICAL KNOWLEDGE EXAM QUESTIONS

UNLOCK ACCESS $35.00