• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

NR 327-ATI MATERNAL NEWBORN PROCTORED EXAM-with -2026-2027 2026/2027 Complete and 8pages

EXAMS AND CERTIFICATIONS

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

1. A nurse is teaching a prenatal class regarding false labor. Which of the following information should

the nurse include?

Answer: Your contractions will become temporally regular

2. A nurse is assessing a newborn immediately following a vaginal birth. For which of the following

findings should the nurse intervene?

Answer: Acrocyanosis

3. A nurse is providing teaching about increasing dietary fiber to an antepartum client who reports

constipation. Which of the following food selections has the highest fiber content per cup?

Answer: Lentils

4. A nurse is teaching about clomiphene citrate to a client who is experiencing infertility. Which of the

following adverse effects should the nurse include?

Answer: Breast Tenderness

5. A nurse is providing discharge instructions to a client who is breastfeeding her newborn. Which of

the following instructions should the nurse include?

Answer: Allow the baby to feed at least every 3 hr

6. A nurse is caring for a client who has hyperemesis gravidarum. Which of the following laboratory

tests should the nurse anticipate?

Answer: Urine Ketones

7. A nurse is assessing a client who is at 27 weeks of gestation and has preeclampsia. Which of the

following should the nurse report to the provider?

Answer: Platelet count 60,000/ mm

8. A nurse is caring for a client who is in the second stage of labor. Which of the following

manifestations should the nurse expect?

Answer: The client delivers the newborn

9. A nurse is assessing a client following an amniocentesis. Which of the following findings should the

nurse recognize as complications?

Answer:

• Leakage of amniotic fluid

• Amnionitis

• Polyhydramnios

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: EXAMS AND CERTIFICATIONS
Description:

NR 327-ATI MATERNAL NEWBORN PROCTORED EXAM-with -2026-2027 2026/2027 Complete and 8pages

UNLOCK ACCESS $35.00