• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

PICATASVAB MATH KNOWLEDGE EXAM QUESTIONS

Exam (elaborations)

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

PICAT/ASVAB MATH KNOWLEDGE EXAM QUESTIONS

Qs and Ans - Expert- Explanation - ing score -15 Questions and Answers

-Format: Multiple-choice / Flashcard

Question 1: What is the sum of 3x³ - 2x + 8, 2x² +5x, and x³+2x²-3x-3?

Answer:

4x³ + 4x² + 5

Question 2: What is 5x (3x² - 5)

Answer:

3x²+ 5x - 5

Question 3: Simplify 3/5x+x

Answer:

3/5x²

Question 4: -25 - 8 =

Answer:

-33

Question 5: If A=6 and B=5, what is the value of (A²-B²)²?

Answer:

121

Question 6: What is the area of a parallelogram if its length is x+4 and its height is x+3?

Answer:

x²+7x+12

Question 7: If x=4 which of the following expressions does NOT equal 9?

Answer:

x - 13

Question 8: If x/5+6=-14, then x=?

Answer:

44

Question 9: What are the factors of x² +4x +3x?

Answer:

(x+3)(x+1)

Question 10: What is 12/50 in its simplest form?

Answer:

6/25

Question 11: If 2? = 32 then x=

Answer:

32

Question 12: what is 3a² ? a² added to 6?

Answer:

5a² + 6 + a

Question 13: if x=-2 and y=3, what is the value of 2y-x?

Answer:

8

Question 14: -2?

Answer:

-32 Question 15: Solve for d: b/c=cd

Answer:

d= bc

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Exam (elaborations)
Description:

PICATASVAB MATH KNOWLEDGE EXAM QUESTIONS

UNLOCK ACCESS $35.00