• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

SERVSAFE EXAM CHAPTERS 13-15

Exam (elaborations)

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

PDF Download

SERVSAFE EXAM (CHAPTERS 13-15)

Qs and Ans - Expert- Explanation - ing score -12 Questions and Answers

-Format: Multiple-choice / Flashcard

Question 1: 3 rules of integ pest management

Answer:

Deny pests access to the operation Deny pests food and shelter Work with a licensed PCO to eliminate pests that do enter

Question 2: Staff members should receive training in..

Answer:

Good personal hygiene Controlling time and temperature Preventing cross contamination Cleaning and sanitizing

Question 3: FDA Food Code

Answer:

outlines federal recommendations for food safety regulations

Question 4: Cockroaches

Answer:

Carry pathogens If seen in daylight signs of a major infestation

Question 5: FDA

Answer:

The Food and Drug Administration

Question 6: Signs of cockroach infestation

Answer:

strong, oily odor droppings capsule shaped egg cases

Question 7: PHS

Answer:

US Public Health Service

Question 8: CDC

Answer:

Centers for Disease Control and Prevention

Question 9: IPM

Answer:

uses prevention measures to keep pests from entering an operation and uses control measures to eliminate pests that get inside

Question 10: USDA

Answer:

US Department of Agriculture

Question 11: Cockroaches live and breed in places that are..

Answer:

Dark Warm Moist Hard to Clean

Question 12: Signs of rodent infestation

Answer:

Gnaw marks Droppings Dirt tracks along walls Nests in quiet places near food and water

Download Study Material

Buy This Study Material

$35.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Exam (elaborations)
Description:

SERVSAFE EXAM CHAPTERS 13-15

UNLOCK ACCESS $35.00