• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition by Sheila J. Ogden & Linda Fluharty All Chapters 1 19 & Updated for 2026

Testbanks

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition by Sheila J. Ogden & Linda Fluharty All Chapters 1–19 & Updated for 2026
Chapter 01: Fractions
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.
1. 3/10 + 3/5 +
ANS: 9/10
2. 1 5/6 + 3 1/3 +
ANS: 5 1/6
3. 11/12 – 1/2 =
ANS: 5/12
4. 6 1/2 – 1 3/4 =
ANS: 4 3/4
5. 1/3 × 3/4 =
ANS: 1/4
6. 2 1/2 × 2 1/3 =
ANS: 8 1/6
7. 5 1/2 × 1 1/6 =
ANS: 6 5/12
8. 5/6 ÷ 1/2 =
ANS: 1 3/7
9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
ANS: 2 16/35
10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =
ANS: 2 5/8
Chapter 02: Decimals
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations.
1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =
ANS: 9.97
2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =
ANS: 89.35
3. 16.75 - 4.6 =
ANS: 12.15
4. 120.005 - 95.88 =
ANS: 24.125
5. 5.32 × 67.9 =
ANS: 361.228
6. 44.7 × 17.13 × 60 =
ANS: 45,942.66
7. 0.662 × 1000 =
ANS: 662
8. 17.5 × 10 =
ANS: 175
9. 4.4 ÷ 0.5 =
ANS: 8.8
10. 110.5 ÷ 7.52 =
Calculation Of Drug Dosages 12th Edition Ogden All Chapters ANS:
14.6941489
11. 258.7 ÷ 100 =
ANS: 2.587
12. 354.6 ÷ 1000 =
ANS: 0.3546

for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Test, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Flashcard, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition quiz, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice test, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice flashcard, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice exam, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Study guide, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition , for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Questions, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition and answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Questions and answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition pdf, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition quizlet, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition reddit, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Answer sheet, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Answer key, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Pdf free, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam help, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Cheat sheet, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition quiz bank, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Questions bank, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice Guide, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Guide, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Testbank, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice Answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam prep, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Prep, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Pdf download, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Flashcards, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Real questions, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition questions, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Real Questions and answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Questions and answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam review, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Review, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam questions, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam questions and answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice test pdf, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice test quizlet, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice test Reddit, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice test quizlet multiple choice, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam study guide, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice test free, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Test questions, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam study guide, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice exam free, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Practice tests free, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam practice test, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam test questions, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam questions and answers, for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition Exam practice test

Download Study Material

Buy This Study Material

$49.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Testbanks
Description:

for Calculation of Drug Dosages, 12th Edition by Sheila J. Ogden & Linda Fluharty All Chapters 1 19 & Updated for 2026

UNLOCK ACCESS $49.00