• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

for Human Anatomy and Physiology, 10th Edition, Elaine N. Marieb

Testbanks

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

Chapter 1 The Human Body: An Orientation

1.1 Multiple Choice Questions

1) The smallest living unit is

A) a cell.

B) an organ.

C) a human being.

D) a molecule.

Answer: A

Section: 1.1

Book LO: 1.3

Global LO: G2

Bloom's Level: Remembering/Understanding

2) Which branch of anatomy studies the structural changes that occur as one ages?

A) developmental anatomy

B) pathological anatomy

C) regional anatomy

D) surface anatomy

Answer: A

Section: 1.1

Book LO: 1.1

Global LO: G1

Bloom's Level: Remembering/Understanding

3) Morphology is

A) a measuring technique

B) the study of form

C) an imaging technology

D) the study of disease

E) a type of microscopy

Answer: B

Section: 1.1

Book LO: 1.5

Global LO: G2

Bloom's Level: Remembering/Understanding

lOMoARcPSD 7704021

Downloaded by: clintonson [email protected]

Distribution of this document is illegal

 1 / 4

Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material

4) How many centimeters are there in a meter?

A) 10

B) 100

C) 1,000

D) 1,000,000

Answer: B

Section: 1.1

Book LO: 1.4

Global LO: G4

Bloom's Level: Applying/Analyzing

5) A histologist examines a specimen that has an epithelium overlying some smooth muscle. This

specimen is part of

A) a molecule.

B) a cell.

C) a tissue.

D) an organ.

Answer: D

Section: 1.1

Book LO: 1.2

Global LO: G1

Bloom's Level: Remembering/Understanding

6) An example of a tissue in the body is

A) the stomach.

B) a muscle cell.

C) epithelium.

D) a macromolecule.

Answer: C

Section: 1.1

Book LO: 1.2

Global LO: G1

Bloom's Level: Remembering/Understanding

7) An example of an organ is

A) a fat cell.

B) the intestine.

C) epithelium.

D) the cardiovascular system (but not the circulatory system).

Answer: B

Section: 1.1

Book LO: 1.2

Global LO: G1

Bloom's Level: Remembering/Understanding

2

lOMoARcPSD 7704021

Downloaded by: clintonson [email protected]

Distribution of this document is illegal

 2 / 4

Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material

8) Which organ system consists of vessels that do not carry blood, but pick up fluids (and some 

cells) that are leaked from the blood?

A) urinary

B) endocrine

C) integumentary

D) lymphatic

Answer: D

Section: 1.1

Book LO: 1.3

Global LO: G7

Bloom's Level: Applying/Analyzing

9) Large molecules such as proteins are called

A) cells.

B) macromolecules.

C) multi-atom units.

D) cellular organelles.

Answer: B

Section: 1.1

Book LO: 1.5

Global LO: G1

Bloom's Level: Remembering/Understanding

10) Which organ system covers the external surface of the body, but not the internal surface of 

the mouth?

A) lymphatic

B) digestive

C) integumentary

D) cutaneous

Answer: C

Section: 1.1

Book LO: 1.3

Global LO: G2

Bloom's Level: Remembering/Understanding

11) Which organ system includes the spinal cord?

A) skeletal

B) muscular

C) nervous

D) integumentary

Answer: C

Section: 1.1

Book LO: 1.3

Global LO: G2

Bloom's Level: Remembering/Understanding

3

lOMoARcPSD 7704021

Downloaded by: clintonson [email protected]

Distribution of this document is illegal

 3 / 4

Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material

12) The elimination of nitrogenous wastes from body fluids is regulated by the ________ 

system.

A) urinary

B) endocrine

C) integumentary

D) lymphatic

Answer: A

Section: 1.1

Book LO: 1.3

Global LO: G2

Bloom's Level: Remembering/Understanding

13) The dimensions of cells and organelles would best be described using which units of 

measurement?

A) mg

B) cm

C) µm

D) m

E) ml

Answer: C

Section: 1.1

Book LO: 1.4

Global LO: G4

Bloom's Level: Applying/Analyzing

14) Which organ system includes the pancreas, thymus, testes, and pituitary gland?

A) integumentary

B) endocrine

C) reproductive

D) lymphatic

Answer: B

Section: 1.1

Book LO: 1.3

Global LO: G7

Bloom's Level: Remembering/Understanding

15) The roots of anatomical terminology lie mainly in

A) German and French.

B) Latin and Greek.

C) Esperanto.

D) Russian and Old English.

Answer: B

Section: 1.1

Book LO: 1.5

Global LO: G1

Bloom's Level: Remembering/Understanding

Download Study Material

Buy This Study Material

$49.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Testbanks
Description:

for Human Anatomy and Physiology, 10th Edition, Elaine N. Marieb

UNLOCK ACCESS $49.00