• wonderlic tests
  • EXAM REVIEW
  • NCCCO Examination
  • Summary
  • Class notes
  • QUESTIONS & ANSWERS
  • NCLEX EXAM
  • Exam (elaborations)
  • Study guide
  • Latest nclex materials
  • HESI EXAMS
  • EXAMS AND CERTIFICATIONS
  • HESI ENTRANCE EXAM
  • ATI EXAM
  • Gizmos
  • PORTAGE LEARNING
  • Ihuman Case Study
  • LETRS
  • NURS EXAM
  • NSG Exam
  • Testbanks
  • Vsim
  • Latest WGU
  • AQA PAPERS AND MARK SCHEME
  • DMV
  • WGU EXAM
  • exam bundles
  • Study Material
  • Study Notes
  • Test Prep

For Modern Database Management, 13th Edition by Jeffrey Hoffer

Testbanks

What's included in this material?

  • Up-to-date Content: This is the latest version of the study guides, questions, and answers.
  • Instant Access: Immediately available for download right after your purchase.
  • Multi-Device: High-quality PDF format, easily readable on your phone, tablet, or PC.
  • Verified Quality: Carefully curated content designed to help you prepare effectively.

Sample Content from this Document

Modern Database Management, 13e (Hoffer)
Chapter 1 The Database Environment and Development Process
1) According to a McKinsey Global Institute Report, in 2010 alone, global enterprises stored
more than:
A) 1 terabyte of data.
B) 3 gigabytes of data.
C) at least 100 petabytes of data.
D) more than 7 billion exabytes of data.
Answer: D
LO: 1.1: Define key terms.
Difficulty: Easy
Classification: Concept
AACSB: Information Technology
2) Database management involves all of the following EXCEPT:
A) collecting data.
B) organizing data.
C) design web pages.
D) managing data.
Answer: C
LO: 1.1: Define key terms.
Difficulty: Easy
Classification: Concept
AACSB: Information Technology
3) A database is an organized collection of related data.
A) logically
B) physically
C) loosely
D) badly
Answer: A
LO: 1.1: Define key terms.
Difficulty: Easy
Classification: Concept
AACSB: Information Technology
4) Legacy systems often contain data of quality and are generally hosted on .
A) poor; personal computers
B) excellent; mainframes
C) poor; mainframes
D) excellent; workgroup computers
Answer: C
LO: 3.1: Define key terms.
5) Program-data dependence is caused by:
A) file descriptions being stored in each database application.
B) data descriptions being stored on a server.
C) data descriptions being written into programming code.
D) data cohabiting with programs.
Answer: A
LO: 1.2: Name several limitations of conventional file processing systems.
Difficulty: Moderate
Classification: Concept
AACSB: Information Technology
6) Because applications are often developed independently in file processing systems:
A) the data is always non-redundant.
B) unplanned duplicate data files are the rule rather than the exception.
C) data can always be shared with others.
D) there is a large volume of file I/O.
Answer: B
LO: 1.2: Name several limitations of conventional file processing systems.
Difficulty: Moderate
Classification: Concept
AACSB: Information Technology
7) Relational databases establish the relationships between entities by means of common fields
included in a file called a(n):
A) entity.
B) relationship.
C) relation.
D) association.
Answer: C
LO: 1.3: Explain at least 10 advantages of the database approach, compared to traditional file
processing.
Difficulty: Moderate
Classification: Concept
AACSB: Information Technology
8) A(n) is often developed by identifying a form or report that a user needs on a
regular basis.
A) enterprise view
B) reporting document
C) user view
D) user snapshot
Answer: C
LO: 1.3: Explain at least 10 advantages of the database approach, compared to traditional file
processing.
4
Copyright © 2019 Pearson Education, Inc.
9) A graphical system used to capture the nature and relationships among data is called a(n):
A) XML data model.
B) hypertext graphic.
C) relational database.
D) data model.
Answer: D
LO: 1.3: Explain at least 10 advantages of the database approach, compared to traditional file
processing.
Difficulty: Moderate
Classification: Concept
AACSB: Information Technology 

Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Test,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Flashcard,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses quiz,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice test,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice flashcard,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice exam,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Study guide,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses ,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Questions,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses and answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Questions and answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses pdf,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses quizlet,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses reddit,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Answer sheet,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Answer key,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Pdf free,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam help,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Cheat sheet,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses quiz bank,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Questions bank,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice Guide,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Guide,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Testbank,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice Answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam prep,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Prep,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Pdf download,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Flashcards,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Real questions,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses questions,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Real Questions and answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Questions and answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam review,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Review,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam questions,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam questions and answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice test pdf,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice test quizlet,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice test Reddit,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice test quizlet multiple choice,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam study guide,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice test free,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Test questions,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam study guide,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice exam free,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Practice tests free,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam practice test,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam test questions,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam questions and answers,Clayton’s Basic Pharmacology for Nurses Exam practice test

Download Study Material

Buy This Study Material

$49.00
Buy Now

Study Material Information

Category: Testbanks
Description:

For Modern Database Management, 13th Edition by Jeffrey Hoffer

UNLOCK ACCESS $49.00